12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Галена пя на рождения ден на Петко Димитров

отпечатай новината

15.08.2015 15:00 | Видян 6985 пъти

Галена пя на рождения ден на Петко Димитров

Галена бе избрана и поканена да огласи с хитовете си ЧРД-партито на Петко Димитров в Club 33, узна HotArena!

 На 13 август бизнесменът отбеляза своя рожден ден с шумна веселба в дискотеката му в Студентски град. Празникът нямаше да е същият без очарователната му съпруга Яна, която бе негов верен партньор в танците през цялата нощ, та чак до зори.

Най-близките приятели на Петко се присъединиха към парти-забавата, за да уважат годишнината му и да я полеят.

Фолк певицата Галена, която е известна като една от най-лудите купонджийки във фолка, която знае как да вдигне всяка дискотека във въздуха, отново оправда очакванията и представите на рожденика за един супер купон.

Освен познати на собственика на Club 33 във въпросната вечер, на партито били допускани и обикновени клиенти на заведението. Един такъв очевидец разказва, че не знаел, преди да влезе в дискотеката, че г-н Димитров имал празник. Разбрал впоследствие от поздравите, които Галена отправяла от сцената към ВИП компанията.

Но споделя, че дори и без тях, определено си личало, че Петко има важен повод за почерпка. Свитата му от сърце са се забавлявала. Дори самият той прекарал почти цялата нощ на дансинга, което по принцип много рядко се случвало.

Усмивката му също го издавала, че се е чувствал безкрайно щастлив на този ден, като съпругата му Яна също не сваляла своята от лицето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !