Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ето кой влезе в "Биг Брадър"!

отпечатай новината

17.08.2015 22:12 | Видян 4384 пъти

Ето кой влезе в


В понеделник вечер, три минути преди 20 часа, по Нова телевизия стартира "Биг Брадър". 100 процента натурален е мотото на юбилейното риалити шоу.

И двамата водещи на предаването - Ники Кънчев и Александра Сърчаджиена изненадват с нова визия. Журналистът се втали, сваляйки 17 килограма. Тази вечер той се появи и с брада ала Джордж Майкъл.

Актрисата пък блесна с изрусената си къса прическа.

Тази вечер влизат първите от 14-те участници, които ще споделят една обща външна тоалетна и ще живеят типично селски живот.

"Къщата е решена в балканско-провансалски стил. 14 души от народа ще се превърнат в звезди", разкри Алекс, облечена в секси черна рокля на цветя с голи рамене. 

Първата интрига, с която ще се сблъскат съквартирантите е, че не за всички ще има място в спаснята, издаде Сърчаджиева, правейки кратка екскурзия из Къщата. Петима от участниците още при влизането си ще разберат, че ще делят постеля с кокошките.

Първата, която влиза в шоуто е 28-годишната русокоса Екатерина Балабанова, която обожава да изработва перлени гривни. "Редовно ме питат откъде намирам енергия и са ми казвали няколко пъти, че трябва да стана рекламно лице на батерии. Постоянно се усмихвам - това ми е хобито. Когато съм тъжна, пак се усмихвам - става ми смешно, като съм тъжна", представи себе си Катя.

Докато първата участничка, бореща се да стане звезда, вървеше към Къщата, Алекс Сърчаджиева се включи извънредно оттам и обяви, че току-що Биг Брадър е инсталирал в двора шредер - машина за унищожаване. Засега остава загадка каква ще бъде ролята на това устройство в Къщата.

Вторият, запътил се към селския живот, е барманът Пламен Димитров на 25 години. Пред камерите той разкри, че отдавна е скъсал с майка си, тъй като тя започнала да пие. Аз нямам майка, каза той и сподели, че хората, които са го отгледали били баба му и дядо му. 

"Аз нямам майка. Не и в живота. Не и до мен, не и физически. В този труден момент хората, които ми подадоха ръка и бяха до мен, бяха баба ми и дядо ми, които аз обичам безусловно", представи си себе си Пламен. От обич към дядо си той дори го е татуирал на тялото си.

Съквартирант номер 3 е Борис Братухчев на 34 години. "Пушка съм, пожар! Определено съм много интелигентен. Прочел съм повече книги от средностатистическия българин. Изчел съм много и от всичко", каза той за себе си.

Екстравагантната Никита Джонсън е следващият участник в шоуто. 18-годишна емигрира при родителите си в Швеция, развива собствен бизнес и върти ресторант. Никита шокира хората с факта, че цялото й тяло е татуирано. "Аз съм момичето с татусите. Татусите са моят живот. Да се татуираш наистина означава да прежалиш кожата си, да можеш да покажеш своите емоции, твоето сърце да бъде изписано върху твоето тяло. Просто да станеш прозрачен", каза Джонсън. И издаде, че нейно гадже е ръгбистът Борислав Борисов, участник в предишно издание на "Биг Брадър".

Вълкът от Уострийт, както го представи Ники Кънчев е петият, прекрачил Къщата. 30-годишният Кирил Симеонов играе на Нюйоркската фондова борса. Купувам акции, когато са евтини и ги продавам, когато са скъпи, разкри финансовата си философия Кирил. "Представете си хората как празнуват Нова година - това за мен е петък. Всеки петък. Много съм буен, много съм темпераментен, много съм импулсивен. Харесван съм и ми харесва да съм харесван. Няма какво да се лъжем, нарцис съм", описа себе си Симеонов.

Ирена Петрова е шестият участник в "Биг Брадър". Тя е от Луковит и е на 30 г. Ирена е от ромски произход. От дете иска да се изучи, да се запознае с къж, когото обича. Учи в педагогическия институт, където среща любовта. На 21 години е, когато се ражда детето им. Но връзката с мъжа й не е приказка, тъй като той я пребива от бой. Това я принудило да си намери работа в стриптийз бар. Тогава среща Бен, с когото заминават заедно за Дубай. Той се влюбва в нея. "На първата ни среща ми направи първия си подарък - златен "Ролекс". Ирена обяснява, че не е с приятеля си заради парите. "Постоянно вечеряме в ресторантите на Джейми Оливър. Най-много ми хареса вечерята при реката на Лондон, как се казваше тая река?', пита тя във визитката си.

Анита Болярова е съквартирант номер 7 в "Биг Брадър". Тя е на 36 г. и има собствен козметичен салон. "Имам корекция на гърди, изсмуках мазнината от глезените си", казва тя. "Осъзнах своята мисия - да се грижа и да помагам на хората. По изгрев слънце денят ми започва с молитвата "Отче наш". След това си пускам релаксираща музика и медитирам. Изпълнена съм с много любов към всички", разказва Анита. Тя разкрива, че практикува тантричен секс. "Аз много повече от това, което изглеждам. В Къщата ще бъда медиатор, центрирана в своето сърце", казва Болярова.

"Харесван мъж съм. С коса или без коса, с пари или без пари, просто съм си магнит за жените. Ерген съм, защото имам високи критерии. Жените са доста нахални към мен. Обикновено те ме свалят. 90 процента от жените в живота ми са били кучки", сподели осмият, влязъл в "Биг Брадър" Цветелин Николов.

Еротичният модел Силвия Юрукова на 26 годни е деветият участник в риалитито. Последният конкурс, който печели, е "Еротичен модел на Европа". "Харесва ми да съм победител. От 2007 г. съм еротичен модел, снимам се топлес - по гащи", разказва тя. "Животът си е мой и мога да спя с когото си пожелая. Средно ми трябват 350 лeвa на ден. Колата гори много. Тези мъже са ми купували тоалети, парфюми, козметика... Купували са ми бижута... Екскурзиите и почивките си ги плащам сама. С техните пари. За мен ВИП-овете в България са утайки", коментира Силвия, която признава, че е скандална.

Пламен Богданов е десетият съквартирант в "Биг Брадър". Той е бил футболист и все още има моменти, в които съжалява, че е спрял да играе футбол. Сега се занимава с фитнес. Най-голямата му нетърпимост е към гейовете. Това, което може да ме изкара от релси (освен глада), е хора, които не спират да говорят", казва Пламен. 

Кристиян Стойков, на 21 г., е последният участник в шоуто, който тази вечер прекрачи Къщата. Той е модел и бивш попфолк певец. "Поддържам скандален имидж в медийното пространство - постоянно се пише за мен. Като цяло съм номер в едно. В момента съм модел в Холандия", обясни Кристиян. "Нимфоман съм направо - много обичам секса и мога да го правя с часове. Спал съм с много известни хора - Валери Божинов, който е доста палав в леглото. Бил съм и с Китаеца", казва Кристиян. И добави: "Гейовете правят шоу, защото сме забавни, умни, атрактивни. Дори мога да прелъстя най-големия хомофоб."
 
 
Източник:vsekiden

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !