Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Доналд Тръмп искал принцеса Даяна за "съпруга трофей"

отпечатай новината

18.08.2015 12:05 | Видян 1498 пъти

Доналд Тръмп искал принцеса Даяна за

Кандидатът на републиканците за номинация за надпреварата за Белия дом - Доналд Тръмп, е преследвал принцеса Даяна, съобщи италианският в. „Кориере дела сера". Изданието се позовава на разкрития на британската журналистка Селина Скот, която била близка с принцеса Даяна.

Тръмп се познавал със Скот, като не криел пред нея интереса си към личния живот на Даяна. Когато милиардерът научил за проблемите в брака й с принц Чарлз, той предприел истинска офанзива спрямо нея.

Започнал да я засипва с огромни букети, всеки един от тях на стойност няколкостотин лири, разказва журналистката. Тези букети, най-често от орхидеи и рози, били придружавани и от бележки, в които милиардерът описвал възхищението си към принцесата.

Със сигурност Тръмп е възприемал Даяна като евентуална "съпруга трофей", разказва Селина Скот. Днес от бележките на Тръмп до Даяна няма и следа, но журналистката Селина Скот се кълне, че в даден момент принцесата имала чувството, че е преследвана от Тръмп. В момента Тръмп е критикуван заради редица обидни изказвания срещу жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !