Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Благо Колизеума си взе децата в Русия

отпечатай новината

19.08.2015 10:26 | Видян 1834 пъти

Благо Колизеума си взе децата в Русия

Благой Георгиев се похвали, че е прибрал децата си под крилото си в Русия, където играе за местния „Рубин" (Казан). Полузащитникът публикува в социалната мрежа снимка с двете си съкровища, които е гушнал, видя репортер на „Всеки ден". Благо Колизеума всячески се опитва да избяга от скандалите, в които се забърка последните месеци, и кадрите с наследниците му са последният опит да отклони вниманието на медиите от издънката му в Италия, където се опита с монета да издълбае името си на Колизеума и бе арестуван.

Малката Йоана и братчето й Давид са деца на Благо от бившата му Христина Витанова. Майката на Джизъса преди дни е отвела малчуганите при него в Русия. За тях сега ще се грижи и настоящата половинка на футболиста - руската танцьорка Есмер Омерова.

„Децата се запознаха с бъдещата си мащеха. Рускинята много им се радва и е решила с тях да тренира, докато си направят свое с Благо", коментират приятелки на ентусиазираната от гостите руска танцьорка.

Футболистът побърза да залее социалните мрежи с кадри с наследниците си. Плейбоят се опитва да покаже колко загрижен и любящ баща е, а фенките му веднага започнаха да примират и да пишат мили неща под снимките.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !