Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Пиян, Ласкин остригал Сашка насила

отпечатай новината

21.08.2015 12:58 | Видян 3165 пъти

Пиян, Ласкин остригал Сашка насила

Прическата на Алекс Сърчаджиева не е резултат от желание за промяна или спонтанен моден изблик. Причината за късата й подстрижка е само една и това е Иван Ласкин.

Оказва се, че след стабилна почерпка с уиски, в изблик на пиянството си, мъжът й Иван Ласкин хванал ножицата и без много да му мисли, накълцал дългата коса на любимата си, научи „Всеки ден“. Екстремната сценка се разиграла, след като Сашка надала вой, че не издържа повече на натиска му за секс в пияно състояние. В такива моменти лошото момче на родното кино ставал изключително агресивен, на което нежната му половинка едва издържала.

За да избегне поредното „изнасилване“, тя тръгнала да напуска дома им. Актьорът обаче искал да й покаже, че няма да му избяга така лесно, като раздал правосъдие с ножицата.

„Сега да видим, като те подстрижа, дали ще имаш очи да излезеш пред комшиите!“, зарекъл се Ласкин, а за самата случка той лично разказал пред свои авери, изтъквайки героизма си. Водещата не знаела дали да се смее или да се притеснява за косата си, която отглежда от дълги години. Колкото и да не й се вярвало, обезумялото пиянде Иван хванал няколко кичура и ги отрязал от раз.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !