Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гроздева с олимпийски целулит

отпечатай новината

25.08.2015 11:45 | Видян 2994 пъти

Гроздева с олимпийски целулит

Състезателката по спортна стрелба Мария Гроздева в последно време не прилича на себе си.
Папараците на "България Днес" уловиха двукратната олимпийска шампионка да отмаря на родното Черноморие, друсайки целулитно дупе на брега пред потресените погледи на плажуващите.

Неприятните мазнинки, които са най-голямото проклятие на съвременните дами, застигнаха и спортистката.

Компания на Гроздева правеше съпругът й и неин личен треньор Валери Григоров в курортното селце Синеморец, където семейството отмаря всяка година през летните месеци.
Освен да разпуска Мария върти и успешен бизнес в Синеморец, тъй като държи семеен хотел. Къщата не е суперлукс и не се радва на родни випаджии, но е любимо място за обикновените туристи, които не могат да си позволят лъскави петзвездни хотели.

От фотосите ясно се вижда, че Гроздева не е в най-добрата си форма и през последните месеци е забравила грижите за фигурата си. Олимпийската шампионка показа отпуснати бедра и коремче, които свободно изскачаха от оскъдния бански.
Неизбежните промени, които настъпват с телата на жените на нейната възраст и още повече родили три деца, не подминаха и Гроздева, макар и цял живот да се занимава активно със спорт.

Близки до нея издават, че Мария си похапва стабилно и хич не й пука колко килограма е, стига да се чувства добре в кожата си.

Въпреки запуснатата си фигура Мария демонстрира самочувствие на олимпийска шампионка и показа на околните, че плажът не е място само за перфектни дами и всеки може да изглежда така, както му харесва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !