Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Двойничка на Анджелина Джоли хит в нета

отпечатай новината

25.08.2015 12:30 | Видян 3509 пъти

Двойничка на Анджелина Джоли хит в нета

Анджелина Джоли безспорно е една от най-красивите холивудски актриси. И неслучайно повечето момичета искат да приличат на нея. Но по всичко личи, че най-много в това начинание успява младата Челси Maр от Шотландия.

Приликата между двете е направо поразителна, а всеки, който ги види, несъмнено би взел Челси за младата версия на Анджелина. Момичето толкова си прилича с актрисата, че дори й се е случвало на път да я объркат с нея.

Всеки, който ще види Мар в първия момент си мисли, че става дума за известната актриса, пише сръбския "Блиц". Същите очи, коса, скули и устни, като холивудската дива.

Това, което отличава Челси от другите момичета е, че не е правила никакви хирургични интервенции по себе си. Тя дори не се е изтъквала като двойничка на Анджи, нито пък е искала да прилича на нея.

За нея никой дори не е подозирал съвсем доскоро. Един приятел изпратил снимките на Челси до списание за мъже "The Lad Bible", които веднага обяви снимките на "двойничката от Инстаграм". Интересът към младата красавица скочил до небето и тя вече е затрупана с молби за интервюта и предложения за снимки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !