Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Адвокатът: Вадих Валери 2 часа от шока!

отпечатай новината

26.08.2015 15:04 | Видян 2528 пъти

 Адвокатът: Вадих Валери 2 часа от шока!

В продължение на 2 часа адвокатът на Валери Божинов се опитвал да го успокои и да го извади от шока, в който изпаднал в нощта на старта на Биг Брадър.

Заради твърдението на хомосексуалиста Кристиян, че е спал с футболиста, Валери изпаднал в психическа криза, узна HotArena.

„Позвъни ми към 23 ч и бе в тежък шок. Разговорите продължиха до 1 ч посред нощ. И до ден-днешен Валери не е преживял клеветата и ще се срещне с клеветника в съда, ако не се извини“, предупреждава адвокат Георги Градев.

Ако това не се случи, по груби сметки на Градев, на Кристиян ще му се наложи 10 години да работи само за да си плати дължимото по делото.

„Благодарение на извинението от страна на продуцентите на Биг Брадът, Валери няма да съди Нова телевизия“, уточнява адвокатът в интервю за в. Галерия.

Всичко това се случва в навечерието на мача с „БАТЕ Борисов“ от Шампионска лига, но слава богу, не се е отразило на спортния дух на Божинов. Напротив – футболистът е надъхан на 100% да вкара гол и Партизан да спечели, влизайки в Шампионска лига.

Всъщност, истината е, че от известно време насам на Валери му потръгна кариерата.

Божинов има 19 мача със 7 гола за „Левски“, 27 мача, с гола за „Тернана“ и 4 мача с 4 гола за „Партизан“. Спечели и доверието на националния селекционер Ивайло Петев, който го покани отново в националния отбор.

Нищо чудно и тази вечер, когато е мачът с „БАТЕ Борисов“, именно гол на Валери да се окаже решаващ за влизането на „Партизан“ в Шампионска лига. Всички българи стискат палци за това!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !