Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Селин Дион се върна на сцената, докато съпругът й гасне

отпечатай новината

30.08.2015 10:36 | Видян 1822 пъти

Селин Дион се върна на сцената, докато съпругът й гасне

Невероятната Селин Дион се завърна на сцената след едногодишна пауза. Певицата остана у дома, където пое изцяло грижите за болния си съпруг. 73-годишният Рене Анжелил страда от рак на гърлото и е на смъртен одър. Селин възстанови шоуто си в хотел „Colosseum Caesars Palace" в Лас Вегас и още със стъпването си на сцената заяви, че не е сигурна дали иска да е тук.

"Моите три деца и прекрасният ми съпруг искаха от мен да бъда тук. Не съм съвсем сигурна дали съм готова да се завърна, но трябва да се ангажирам с нещо и да продължавам да водя живота си нормално", заяви Дион.

Канадката призна също, че откакто съпругът й е болен, любовните песни, които изпълнява са получили изцяло ново значение. "Думите им са по-живи от всякога", добавя тя. Въпреки опитите Рене да бъде спасен, състоянието му се влошава в последните дни.

"Той иска да умре в ръцете ми. Това е последното му желание и аз ще го изпълня. Ще бъда до него до последния му дъх" - разказа през сълзи опустошената Селин.

Рене беше мениджър на Селин и е с цели 26 години по-възрастен от нея. Двамата имат три момчета - 14-годишния Рене-Чарлз и 5-годишните близнаци Еди и Нелсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !