Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гаджето на Анита нахлу в „Биг Брадър” с люта закана: Ще те къртя!

отпечатай новината

01.09.2015 21:20 | Видян 3953 пъти

Гаджето на Анита нахлу в „Биг Брадър” с люта закана: Ще те къртя!

Потенциален любовен триъгълник предизвика паника в Къщата на „Бигх Брадър”. Пристигането на гаджето на плевенчанката Анита наплаши до смърт ухажора й Пламен Богданов, който дори пожела да си тръгне.
Още с влизането си Илиян Кюрчев се обърна заплашително към Богданов: „Бате, тебе ще те къртя, казвам ти”. Анита едва го успокои като почна да му обяснява колко го обича и колко й липсва.

В същия момент Богданов се уплаши и изтича към изповедалнята да иска среща с Биг Брадър. „Тръгвам си”, заяви той и обикаля дълго около вратата, не получи аудиенция. Това се случи чак след като Кюрчев си замина.

Любимият на Анита влезе за малко в къщата. Той я укори, че се държи прекалено фриволно с хората и отстрани не изглежда добре. „Това държане, което го правиш, е прекалено много. Не може с всеки да се отнасяш така”, каза й той. „За теб ще извърша убийство и ще съблека онова гол”, закани се той по адрес на Богданов. „Отстрани не е хубаво държанието”, добави той.

След като Богданов най-накрая беше приет от Биг Брадър, той поиска психолог и разговор с роднина. Отговорено му беше, че решение ще бъде взето утре. Когато той се върна при съквартирантите и видя, че Кюрчев си е отишъл, нещата се успокоиха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !