Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Моника Валериева страдала от мъчителни паник атаки

отпечатай новината

02.09.2015 12:19 | Видян 2348 пъти

Моника Валериева страдала от мъчителни паник атаки

Скандалната моделка Моника Валериева се е заела да помага на хора, страдащи от панически атаки. В предаването „Преди обед” по bTV тя разказа собствената си история с това коварно състояние, което се отключило у нея миналата година.
 
По думите на Моника, симптомите са сякаш човек умира. „Прилив на енергия, сърцебиене, болки в гърдите, висок пулс, виеше ми се свят”, сподели тя. „Мислех, че ще припадна и ще умра”, добави тя.
 
За пръв подобен пристъп тя е имала миналата година през юни, когато била с приятелка. Нямало видима причина това да се случи.
 
След това манекенката започнала да ходи по специалисти и накрая отишла при психотерапевт. Той установил, че има паник атаки. Сега тя участва в кампания за популяризиране на проблема и начините за преодоляването му.
 
„Получих паник атака на място, където имаше огромно задръстване и нямаше къде да обърна. Мъчих се, заливах се с вода, тропах на другите, плаках докато адреналинът не ми отмина и се успокоих”, разказа моделката. „Вече не съм така. Нямам тревожност, нямам атаки”, похвали се тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !