Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Какво не знаем за Мелания Тръмп?

отпечатай новината

03.09.2015 14:48 | Видян 3504 пъти

Какво не знаем за Мелания Тръмп?

Въпреки че Доналд Тръмп обича да бъде център на вниманието на медиите, третата му съпруга Мелания Тръмп далеч не обича да стои пред камерите. Въпреки това, ако Тръмп стане президент, тя несъмнено ще бъде най-красивата първа дама на Америка.

Манекенката родена в Словения, отдавна се опитва да се скрие от медиите, за разлика от съпруга си. Тя се занимава с филантропия, грижи се за сина им, създава колекция от скъпи бижута с QVC, а има и своя линия крем от хайвер, който се продава на цена от 150 долара за грам.

Мелания, разбира се е по-красивата и също толкова успешна половина от семейството, но безусловно подкрепя мъжа си във всичко. Но коя е всъщност третата госпожа Тръмп и какво не се знае за нея?

Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 г. в Словения. Красивата брюнетка започва кариерата си като модел на 16-годишна възраст, а на 18 вече е част от топ моделите в Милано.

Прекратява модната си кариера за няколко години, за да учи дизайн и архитектура в университета в Любляна. След като се дипломира, кариерата й тръгна по възходяща линия и скоро Мелания е сред най-търсените манекенки в Европа


През 1996 г. най-накрая решавада заживее в Ню Йорк Сити, където сбъдва своята американска мечта. Лицето й краси кориците на Vogue, Harper's Bazaar, Ocean Drive, Avenue, In Style и New York Magazine, както и на британското издание на GQ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !