Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Бунт срещу Кичка Бодурова заради хонорара й от ВИП Брадър

отпечатай новината

04.09.2015 10:08 | Видян 2958 пъти

Бунт срещу Кичка Бодурова заради хонорара й от ВИП Брадър

Кичка Бодурова ще гушне най-високият хонорар сред участниците в предстоящия „ВИП Брадър", разкрива вестник „Всеки ден". Звездата на естрадата единствена е успяла да изцеди продуцентите на шоуто максимално. Говори се, че тя ще прибере рекордните 120 000 лева. Тлъстата пачка обаче яростно възмути всички останали известни личности, които ще съжителстват под един покрив 2 месеца.

Дори и най-актуалната личност, която ще прекрачи прага на риалити Къщата този сезон - фолк дивата Преслава, ще прибере само 60 бона. Двоен на нейния хонорар обаче ще лапне естрадната й колежка, която от години живее в Лас Вегас. Кичка е успяла да влезе под кожата на Нико Тупарев и хората му. На срещата си с тях по повод поканата им да стане част от предстоящия „ВИП Брадър", тя е договорила апетитната сума без много пазарлък. Бодурова първоначално поискала 250 бона, но накрая си стиснали ръцете за 120 хилядарки.

„Тези пари са супер щедрост на фона на хонорарите, които ще приберат останалите съквартиранти. Масово са се разбрали за суми под 60 бона, които ще вземат единствено Преслава и Катя и Здравко от дует „Ритон"", разкрива вътрешен човек от екипа на продукцията. Тъй като Бодурова вече се е похвалила тук и там за възнаграждението, което ще получи, останалите съквартиранти са посърнали от прецакването си. Възможно е дори част от тях да се откажат да участват.

„Как може тя да се нагуши толкова, а ние, дето сме двама души, да приберем по-малко пари?", възмутила се ритонката Катя пред свои. Тя директно звъннала на Тупарев и започнала да му вдига гири, защо някои взимат двойно на техните пари, а всъщност не са по-големи звезди. И други ВИП-ове са изригнали срещу звездата, след като подразбрали какви пари ще прибере. Реплики от типа „Кой изобщо се интересува от тази жена, че ще вземе такъв хонорар?", „Каква звезда е Кичка, спрямо Данчето Христова?", визирайки миналото издание на „ВИП Брадър", се разменяли между известните персони, които вече знаят, че ще съжителстват под един покрив.

Бодурова обаче е обещала да не скучае по време на престоя си в Къщата. „Ще спретна зрелищно шоу, за което всички ще говорят", нахъсано споделила пред Тупарев и хората му изпълнителката на гръцки шлагери. Тези, които я познават добре са убедени, че певицата като върла купонджийка ще е център на внимание. Готова е да стои и до самия финал, ако зрителите, разбира се, я оставят дотам.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !