Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Деница на Волен ражда в лукс клиника

отпечатай новината

07.09.2015 09:28 | Видян 3749 пъти

Деница на Волен ражда в лукс клиника

Дългоочакваният наследник на Волен Сидеров най-вероятно ще проплаче в една от най-модерните и луксозни клиники в столицата, научи вестник „Всеки ден". Болницата предлага пълен комфорт заради имитацията на домашен уют.  Все едно раждаш вкъщи, разказват пациентки, избрали въпросното здравно заведение, сред които е и новинарката Биляна Гавазова. Именно заради това ВИП атакистите одобрили АГ клиниката след дълго проучване, разказаха запознати с претенциите на своенравната Гаджева. Страховете на Деница от предстоящото първо раждане се изпарили, щом разбрала колко екстри предлага скъпарската болница. 

Още в деня на радостното събитие младата майка може да ползва залата до родилното, в която има специална стена с въженца, на която да облекчава болката от контракциите. За комфорта на бременните били поставени и огромни топки, на които да се отпускат в удобни пози. Избраният лекар пък е длъжен да не се дели от родилката и нонстоп да е на разположение. Масажист и терапевт, който да разговаря и изслушва за всичко младата майка, също ще допълват комфорта в скъпарската АГ болница. Стаите са уютни и чисти - постлани с килим и разполагащи с печка, телевизор, удобно легло, а в отделна ниша има и малка баня. За доброто хапване на пациентките се грижат със специален кетъринг, включващ само отбрани и пресни храни и фрешове.

Само раждането в петзвездната обител гони 2 бона, а с екстрите цената става 5000 лева, разказаха осведомени. Първото чедо на Сидеров всеки момент трябва да се появи на бял свят и двамата родители са щастливи, че момченцето ще бъде под земния знак на Девата. „Малко ще ни укротява, че и двамата сме огнени знаци", шегували се Волен и Деница пред приятели. Бебето ще е първи наследник и за двамата родители.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !