Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Маратон от изненади за рождения ден на Джина Стоева

отпечатай новината

08.09.2015 17:11 | Видян 2002 пъти

Маратон от изненади за рождения ден на Джина Стоева

Джина Стоева отпразнува рождения си ден в обкръжението на близки, въпреки че бе поела участие в навечерието на 6-ти септември.

Изпълнителката на “To the left” нямала планове да празнува рождения си ден, дори поела участия ден преди и на самия ден на личния си празник. Но пък верни фенове и близки приятели изненадали певицата, поднасяйки й торта точно в 12:00 на 5-ти срещу 6-ти. За да бъде съвсем празнична атмосферата, в заведението зазвучала и песента на Мая Нешкова – Честит рожден ден!

Но изненадите за рожденичката не приключили с празненството след участието й. На 6ти имала друго участие в Червен бряг, където кметът на града я посрещнал с букет цветя и празнична кошница, пълна с плодове и вино. Изпълнена с положителни емоции и радост, Джина предала доброто настроение и на присъстващите на празничния събор.

След участието си в Червен бряг, Джина решила да посети Гложенския манастир и да запали свещ за здраве, както направила и миналата година на връх рождения си ден. Там, отец Нектарий я посрещнал топло и също я поздравил за празника й.

Изненади за Джина имало и от чужбина. Нейни приятели от Чехия ангажирали човек от Берковица, който да превози до дома й в София и да й поднесе букет от калии, дошли специялно от Холандия, защото по това време само там имало този сорт цветя.

Нейните колеги Емануела, Джордан и Ивена също не пропуснали да изненадат певицата като отправиха своите топли пожелания във видео компилация, която публикуваха на фейсбук страницата на Джина.

Така завършил и двудневният маратон от изненади за певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !