Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Най-успешните звезди, които опитват да отнемат живота си

отпечатай новината

09.09.2015 16:52 | Видян 1896 пъти

Най-успешните звезди, които опитват да отнемат живота си

Известните личности от света на шоубизнеса несъмнено са поставени под огромно напрежение. Славата и последиците от нея понякога са твърде тежки и някои звезди не успяват да се справят с тях.

В резултат твърде голяма част от знаменитостите предприемат действия, с които целят да прекратят живота си. Обикновено това се случва в началото на кариерата им, когато все още не са открили начин, по който могат да се справят с напрежението в личния и в професионалния си живот.

Принцеса Даяна
Преди да намери смъртта си в най-трагичния инцидент в историята на кралското семейство, принцеса Даяна прави опит за самоубийство. Не само че бракът ѝ с принц Чарлз среща доста трудности, но изглежда самата принцеса изобщо не е била щастлива. 

Елтън Джон
Знаехте ли, че легендарният певец и композитор е правил опит за самоубийство? В миналото си Рѐджиналд Кѐнет Дуайт, както е истинското име на звездата, страда от толкова тежка форма на депресия, че включва газта на газова печка и пъха главата си вътре, за да вдиша изпаренията.

По-късно написва песен за този момент от живота си, като пояснява, че има човек, който през онази вечер е спасил живота му, но не разкрива кой е той, нито как го е открил.

Вижте кои са останалите звезди, които в даден момент са правили опит за самоубийство в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !