Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мис Силикон ражда във "ВИП брадър"

отпечатай новината

10.09.2015 09:50 | Видян 1975 пъти

Мис Силикон ражда във

Космически хонорар от 200 бона за участие в новия сезон на "ВИП брадър" е поискала Мис Силикон 2014 Габриела Иванова. Срещу сумата моделката ще влезе бременна в къщата и дори може да роди пред камерите, споделя "България Днес". Тя с преговаря с продуцентите от няколко месеца, но все още с екипа на Нова телевизия не са си стиснали ръцете.

Хора от екипа издават, че блондинката иска много пари, за да покаже раждането на бебето си в ефир. Тя била склонна на отстъпки в цената, но няма да се задоволи с малък хонорар.
Габриела се нуждае от пари, защото ще е самотна майка. Доскоро тя заработваше, като се снимаше във филми за възрастни, но забременя от приятеля си. Впоследствие се раздели с него.

"Не знам как забременях от този човек. Наркоман и боклук", избухна Габриела. Тя споделя, че не си е представяла живота по този начин и искала здраво семейство, но явно не е попаднала на правилния човек. В момента силиконката е в Монте Карло. Преговорите с "ВИП брадър" Габриела водела предимно онлайн и ако се стигне до взаимно съгласие, тя ще долети в България ден преди шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !