Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Изритали Мария Илиева от „Х Фактор” заради секс със звездите?

отпечатай новината

10.09.2015 12:24 | Видян 2610 пъти

Изритали Мария Илиева от „Х Фактор” заради секс със звездите?

Мария Илиева е аут от новия сезон в „Х Фактор” заради навика й да вкарва в леглото изпълнители от шоуто, пише „Уикенд”. Според горещата клюка от зад кулисите на шоуто продуцентът Магърдич Халваджиян не е ангажирал поп-дивата, възмутен от докладите по неин адрес, че е минала през най-малко две от музикалните открития. Наскоро поредната любовна връзка на мъжемелачката Мария Илиева останала в миналото. Бившият баскетболист Мартин, който имаше отношения с нея в последните 2 години, вече е в графата „бивши”. Мястото му са очертава да бъде заето от 20 години по-младият Атанас Колев, шушукат светските хроникьори.

По принцип не е тайна, че кльощавият певец е бил прелъстен от изпълнителката още преди няколко месеца, докато тя е имала връзка с Мартин. С кака си Мария Наско Колев дори направи дуетно парче. В компанията на голобрадия младеж 37-годишната певица изкарала почти цяло лято на морето. „Появяваха се заедно по разни клубове хванати за ръце, целувки-милувки... Тя, Мария, на агнешко не устоява”, коментират запознати с половия глад на певицата.

Из светските среди се мълви, че тя е любила и друг участник от „Х Фактор”. Твърди се, че това е Ангел от дуета Ангел и Моисей.

Мястото на Илиева в шоуто сега зае Люси Дяковска, която не крие обратната си сексуална ориентация, но поне спазва правилото, че работното място не е секс терен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !