Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивайла Бакалова се завръща

отпечатай новината

11.09.2015 16:55 | Видян 2870 пъти

Ивайла Бакалова се завръща

Ивайла Бакалова долетя специално от Дубай, за да дефилира на първото издание на "София фешън уик". "Мис България-Вселена 2001" е сред супер лицата на модната фиеста, която ще се случи от 17 до 19 септември в "EFE Marinela" в столицата.

Ивайла, която в момента върти успешен бизнес с луксозни недвижими имоти в перлата на Ориента, и "Мистър София 2014" Петър Кременски са звездите на последната вечер. Тандемът Камелия Аврамова и Даниел Георгиев ще открият дългоочакваното събитие. Русата адреналинка, която предпочете "Господари на ефира" пред Лос Анджелис, е и основен хореограф на шоуто.

На втората вечер щафетата поемат топмоделът Лиляна Станаилова и състезателят по кану-каяк Радослав Куцев.

"Лили притежава невероятни черти и котешка дързост, която е подходяща за дрехите, които представя. Във фокуса е жената хамелеон и нейната способност да влиза в различни образи - от бизнес лъвица до бунтарка", коментират спецовете. 24-годишната красавица, която рисува, пее и свири на кейборд, вече направи и своя кинодебют. Тя е сексапилната мацка, която Асен Блатечки свива от Калин Врачански в новия си филм "Люси", чиято камера се завъртя неотдавна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !