Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Лора Крумова и Галя Щърбева се намърдаха в часа на Диков

отпечатай новината

12.09.2015 12:36 | Видян 2400 пъти

Лора Крумова и Галя Щърбева се намърдаха в часа на Диков

Лора Крумова и Галя Щърбева, които водят "Комбина", ще се "намърдат" в часовия пояс, в който бе излъчвано предаването на Сашо Диков. Двете дами ще изгряват в неделния ефир на Нова телевизия по същото време, по което пък телевизията-майка БНТ излъчваше "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян.
Към екипа на Крумова и Щърбева се присъединява напористата Миролюба Бенатова, разкриват двете дами пред "24 часа". "Тя ще добави своя журналистически почерк към нашето предаване. Така че ставаме една доста силна "Комбина", коментира със самочувствие Лора Крумова. 

"Три часа ефирно време е достатъчно голяма отговорност, независимо дали става въпрос за събота следобед или неделя вечер. Ние работим много и не вярваме на похвали. Приемаме това време най-вече като отговорност", допълва Галя Щърбева. 

На въпрос дали са верни слуховете, че двете са предложили на Сашо Диков рубрика в "Комбина", Галя отговаря: "Разговаряхме със Сашо веднага след като разбрахме, че предаването е спряно, защото преди всичко сме приятели. В онзи момент, когато го чухме, му предстоеше разговор с телевизията. Оттам нататък как е продължил този разговор , знае само Сашо и ръководството на Нова". 

Лора и Галя са категорични, че съвместната им работа само е заздравила приятелството им. Въпреки че не им остава много свободно време, те все пак намират начин да се срещат и извън ефир като най-честа компания им правят децата им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !