Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Робърт Патинсън се ожени тайно

отпечатай новината

14.09.2015 16:38 | Видян 1681 пъти

Робърт Патинсън се ожени тайно

"Вампирът" Патинсън мина под венчило Блестящият вампир Робърт Патинсън тайно минал под венчило с приятелката си, която му забранява да се среща с партньорите от киносагата "Здрач", твърдят медиите.

Самият актьор и момичето му Талия Барнет (известна също като FKA Twigs) твърдяха, че не смятат да имат брак, но източник на US Magazine уверява, че двамата тайно са минали под венчило. "Когато тя пътува или двамата не могат да бъдат заедно, те си пишат и бърборят без почивка. Те винаги са във връзка, когато не са заедно", свидетелства източникът.

Тези дни медиите съобщиха, че Патинсън се отказал от участие във Венецианския кинофестивал, за да избегне срещата с партньорката си от "Здрач" и бивша възлюбена Кристън Стюарт. Източник от компанията на актьора твърди, че Патинсън не желае непрекъснато "да се натъква" на нея в "много малката" Венеция, предаде ЮПИ.

Актьорът трябваше да представи във Венеция новия си детективски филм "Детството на лидера", докато Стюарт е дошла на кинофестивала с футуристичната картина "Равни". Клюкари веднага си спомниха, че Талия Барнет още в началото на отношенията с Патинсън му забраняваше да общува с партньорите от "Здрач". Изпълнителите на главните роли във вампирската сага започнали да се срещат още по време на снимките. Отношенията им обаче се разпаднали заради изневяра на Стюарт - с режисьора Рупърт Сандър. Сега актрисата има връзка с бившата си асистентка Алисия Карджил и завява, че няма намерение да крие сексуалната си ориентация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !