Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ашраф оставил жената и детето?

отпечатай новината

15.11.2008 09:00 | Видян 6244 пъти | Гласували 2

Ашраф оставил жената и детето?

Палестинският лекар Ашраф ал Хаджудж напуснал България и зарязал съпругата си Оля и новородения си син Раян, ако се вярва на мълвата. До СЛАВА достигна информация, че преди два месеца той заминал за Холандия при близките си по повод мюсюлманските празници. И повече не се върнал... Изобщо не се е свързвал със семейството си у нас. Жена му вече не очаквала да си дойде, грижела се за детето си сама. Говори се, че Ашраф я помолил да дойде с него, но тя отказала, тъй като тук си имала хубава работа, пък и не й се напускало.

Бягството на Ашраф изглежда странно, на фона на афишираната луда любов между него и Оля. Историята им бе като в сапунен сериал. Запознаха се четири дни след като медиците се завърнаха от Либия, влюбиха се от пръв поглед, малко след това се ожениха, роди се и детето. Какво е накарало лекарят да зареже семейната идилия? Според наши източници, в България не е получил това което е предполагал, че ще му бъде дадено. Освен гражданството, другите му очаквания не се сбъднали. Искал обезщетение, хубава работа и диплома за лекар. Тапията му била нужна, за да я прилага по-късно в Холандия и чрез нея да изкарва повече пари. След като нищо от обещаните неща не се сбъднало, решил, че няма какво да прави повече тук и отишъл при родителите си в страната на лалетата.
С какво се занимава, устроил ли се е там, не е известно. Носи се слух, че по време на пребиваването му у нас, последно е работил като продавач в магазин за 1 лев. Никой не му обръщал внимание, кумовете му Соломон Паси и Гергана Грънчарова напълно го забравили. Това също го подтикнало към решението да се махне и да започне на чисто в малката, но развита държава.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !