Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Гергана стана лесбийка

отпечатай новината

17.09.2015 14:10 | Видян 3690 пъти

Гергана стана лесбийка

Барбито на фолка, ослепителната блондинка Гергана, която не един или двама бизнесмени са притежавали, се преориентира към жени.

Очевидци на ласките на хубавицата към друга дама разказаха ексклузивно пред „Всеки ден“ как едно от последните й похождения в един столичен клуб едва не завършило със секс на бара. Гергана пускала не само ръце на една от хостесите, но си позволила дори да я целуне с език.

Потресени от гледката разказаха, че обръщането на сексуалната й ориентация започнало след голямо любовно разочарование, което изпълнителката на „Последна вечер“ и „Губя те бавно“ претърпяла наскоро с крупен строителен предприемач. Той й обещавал да се раздели със съпругата си и да заживее с нея, но обетът така и не бил спазен.

Това накарало Гергана да се раздели с него и да плаче неутешимо в продължение на месеци. Така се стигнало до нежните ласки с дами, а неотдавна дори обявила пред приятелките си, че щяла да си даде поне една година почивка от мъжете.

Промените в живота на блондинката са кардинални. Освен че е обърнала поглед към дамите, тя е решила да смени и музикалното си поприще. От фолк звезда в началото на новия век с хитове и албуми със завидни продажби кариерата й в чалгата позалезе в последните години.

Последната новина, която Гергана произвела отново в тесен кръг, била, че напуска „Пайнер“ – компанията, която я направи известна и я избута от родния Димитровград към софийския чалга елит.

Гласовитата чаровница смятала да се ориентира към поп музиката и да се опита да намери реализация при една от фирмите, лансиращи новите певци. Тя отдавна прави заявки, че попфолкът не й е на сърце и в интервюта е споделяла, че слуша джаз музика вместо кючеци.

Освен това не можела да разчита да се изхранва с мижавите покани за участия, които получава напоследък през „Пайнер“.

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев дори обмисляла да търси късмета си в чужбина, като се захване с напълно различен бизнес от музиката, макар и да няма друго образование, освен музикалното, дадено й от продуцента й в старта на кариерата й – Тодор Димитров-Токича.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !