Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Джена заби млад милионер

отпечатай новината

18.09.2015 14:05 | Видян 2996 пъти

Джена заби млад милионер

Фолкпевицата Джена има ново гадже, научи ексклузивно "България Днес".
Изпълнителката се е хванала със заможен младок и е решила, че това е човекът, с когото ще гради бъдещето си, издават близки до певицата, пожелали да запазят анонимност.

"Въпреки че е по-млад от нея, тя няма да го пусне и за миг. Момчето е богато, може да й осигури хубаво бъдеще".

Джена категорично отказва да коментира младия футболист Пламен Богданов и бившия си годеник Джино, които са на път да се избият заради нея в къщата на "ВИП брадър".

"Джена остава без коментар по темата за момента. Тя самата не следи "ВИП брадър" и не може да говори за нещо, с което не е запозната напълно. Засега не иска да споменава нищо нито за Пламен, нито за бившия й приятел" - заяви пред "България Днес" пиарът на музикална компания "Пайнер", от която е част певицата.

Докато 22-годишният футболист се опитва да отклони вниманието от кашите, които забърка, фолкпевицата Преслава си отдъхна след шокиращите намеци на Богданов, че спи с нея.

Въпреки че съмненията за самоличността на изпълнителката, на чийто гръб живее Богданов, се стовариха от Преслава на Джена, запознати твърдят, че това е само за да се замажат очите на зрителите. Вече се появиха шушукания, че в цялата работа има пръст не кой да е, а бившият на Преси - Жоро Бирмата.

"Бирмата е заплашил продуцентите да не разкриват нищо за бившата му и новата й тръпка, за да не го унижават, че е заменен с беден неуспял футболяга. Затова прехвърлиха топката към Джена" - гласи една от най-обсъжданите версии в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !