Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Екстра Нина разби сърбите

отпечатай новината

20.12.2007 10:09 | Видян 3942 пъти | Гласували 5

Екстра Нина разби сърбите

Екстра Нина беше специален гост в няколко сръбски новогодишни програми. През отминалия уикенд нашенската фолк звезда засне свои песни в телевизия SAT TV, собственост на Драгана Миркович, и SHID TV. Нина беше специално поканена от младата сръбска певица Драгана Гурунович, с която записаха дует преди няколко седмици. Двете представиха за първи път общия им хит Mirishe na nju именно в тези телевизионни празнични предавания, а самостоятелно се изявила с новата си песен Шесто чувство. Така на 31 декември в западната ни съседка Екстра Нина ще бъде с доста масирано присъствие.
„Изключително съм щастлива от предоставената ми възможност да бъда част от тези програми. Не участвам за първи път, но все пак на Нова година се гледа много повече. Дуетът ни с Драгана се възприе много добре. Получих доста комплименти. Оказа се, че доста от тамошните звезди ме познават благодарение на дуетите ни с Бобан Здравкович. Те се въртяха доста по някои телевизии преди време.”, разказва певицата.
За нея било огромна чест да пее на една сцена с един от идолите й през годините - Шабан Шаулич. „Той е страхотен човек. За него мога да кажа, че е истинска звезда в Сърбия. Беше страшно любезен с всички. Мен лично ме поздрави, говорихме си доста време. Направихме снимки. Шабан каза, че ме е виждал и съм правила впечатление и преди, че уважавам гласа ми. Това е страхотно уважение за един певец.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !