Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Алекс Арабаджиева – Стайкова дефилира на кон на модната седмица

отпечатай новината

22.09.2015 14:53 | Видян 3511 пъти

Алекс Арабаджиева – Стайкова дефилира на кон на модната седмица

Алекс Арабаджиева – Стайкова беше голямата сензация на първото издание на Софийската модна седмица в конгресния център ЕФЕ на хотел Маринела в София.

Олигархичната наследница и снаха пристигна на кон за първото дефиле на своята нова марка Horse Fashion Edition. Заедно с популярната красавица Катя Дунева, Алекс е направила кежуъл мода, съвсем европейска и тренди, вдъхновена от ездата – нейния любим спорт, на който бе посветила годините преди да се омъжи за сина на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко.

Звездата на дефилетата обаче беше Ивайла Бакалова.Мис България 2001 дойде специално от Дубай с дъщеря си Рая, за да бъде лице на Софийската модна седмица. Фаворит на красавицата от марките, които представи пред публиката, се оказа Валентино. Италианската класика и Ермано Шервино бяха европейското присъствие на родния форум на стила.
ВИП гост на шоуто беше Николета Лозанова, водеща за ръка дъщеря си Никол от Валери Божинов. Тв водещата на Папараци се показа като манекенка, въпреки доста по-ниския си от стандартния ръст.

Въпреки че представи авторско ревю в средата на миналата седмица, през уикенда Жени Живкова отново показа колекцията си. Нейната изненада за гостите беше 41-годишната Гергана Полежанова. Един от малкото ни международни топмодели показа супер форма, въпреки че поне от 10 години е извън бизнеса.

Малко в сянка останаха други красавици, които се появиха на дефилетата като Мис България 1999 Наталия Гуркова, адреналинката Яна и още куп известни хубавици. В сянка бе дори спец.гостенката Да Трут.

Сред колекциите, които направиха впечатление беше тази на Жана Жекова, на Албена Александрова – Рошавата гарга, а и на някои млади модисти, които показаха, че у нас продължава да има креативност, но за съжаление българският стил си остава встрани от пазара. Още снимки от събитието може да видте в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !