Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Моника Белучи шокира Instagram дни преди да навърши 51 години!

отпечатай новината

22.09.2015 16:18 | Видян 2396 пъти

 Моника Белучи шокира Instagram дни преди да навърши 51 години!

Моника Белучи успя да шокира милионите си почитатели за пореден път след като качи скандално фото в личния си профил в социалната мрежа Instagram, писа HotZona.bg!

На пикантната снимка италианката е облечена единствено в ярко червен сутиен бъдещото момиче на Бонд е застанала на колене и лакти върху спалнята си, свенливо свела лице към завивките. За сметка на това Моника подканващо е навирила задника си високо във въздуха, подчертавайки перфектните му извивки.

Кадърът събра 50 хиляди харесвания за по-малко от десет минути преди да бъде свален от администраторите на Instagram, защото нарушава правилата за голота на сайта. Феновете на Белучи обаче се разделиха на двата полюса в своите коментари. Според положително настроените Моника изглежда невероятно за годините си и не е загубила дори грам от легендарния си сексапил.

Други обаче считат, че не отива на жена на нейната възраст и майка на две деца да се снима по този начин, а още по-малко да парадира с фотото пред целия свят.

Актрисата също така все още не е споделила кой е направил скандалния кадър - ВИЖ го ТУК. Вероятно щастливецът се е възползвал от позата на Моника, която пък сякаш само това чака!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !