Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ЛУНА СРЕЩУ ВСИЧКИ, ВСИЧКИ СРЕЩУ ЛУНА

отпечатай новината

23.09.2015 14:23 | Видян 1260 пъти

 ЛУНА СРЕЩУ ВСИЧКИ, ВСИЧКИ СРЕЩУ ЛУНА

Емоциите от първите номинации още не са отшумели, а вече е време за втори. Тогава Съквартирантите дадоха своите негативни гласове за Луна, Джорджано, Люси и Богданов. След елиминациите в понеделник стана ясно, че Луна е спасена от зрителите.

Новината шокира Съквартиранти и ги накара да преосмислят тактиката си - как да победят царицата на Къщата – чрез пренебрежение или опит да бъде приобщена към компанията. Звездите ще подложат Луна на своеобразен другарски съд, но дали своенравната певица ще промени поведението си?

След няколко дни, прекарани в Мелницата, днес ще станем свидетели на истинско чудо – първите прояви на разкаяние в Луна. Досега дори и при най-малката проява на съчувствие към нея, за много кратко време нещата отново излизаха извън контрол. Дали и този път ще се случи същото, ще стане ясно в днешното издание на VIP Brother.

Тези дни станахме свидетели на разцеплението на тандема Луна-Джорджано. Певицата дори стигна до крайности, позволявайки си да обиди най-близкия си приятел в Къщата.

След разпада в техните отношения Джорджано предпочиташе собствената си компания и странеше от всички. Малко по малко обаче той се приобщи към останалите Съквартиранти.

Дали новото разпределение на лагерите ще се отрази и на номинациите, ще разберем тази вечер от 20 часа в живото предаване по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !