Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Коравият майор Василев се разрева във „Фермата”

отпечатай новината

23.09.2015 22:53 | Видян 2399 пъти

Коравият майор Василев се разрева във „Фермата”

Участникът във „Фермата”, който най-много се опитваше да наложи ред и дисциплина и дори си спечели врагове заради строгите си заповеди, изведнъж се размекна. Бившият майор Веселин Василев се разплака пред камерите, след като му домъчня за децата и съпругата.
Според Василев, днешните млади много приказват и малко работят, а „работа има колкото за три ферми”. Това го провокира да си спомни за синовете си, които според него били много по-корави от участниците в предаването. 

„Деца мои, много съм ви мачкал, много съм ви тормозил навремето. Вашите връстници, никой ме може да се опре на малките ви пръстчета”, разплака се той.

„Имам двама синове, на които никога не съм им казвал, че се гордея. Сега им го казвам”, продължи прочувствено бившият главен фермер. 

„Много ми е мъчно вече, обаче ще държа. Майка им, и тя е героиня. Имам две прекрасни момчета. Сега като ги гледам тия как се огъват – за нищо не стават. Извинявам се на всички, които съм ги тормозил, но то е за добро”, завърши излиянието си бившият военен и отново се залови за работа.
 
Източник: Блиц 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !