Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Вижте Светлана преди силикона

отпечатай новината

24.09.2015 17:33 | Видян 3740 пъти

Вижте Светлана преди силикона

Светлана Василева в момента минава за една от най-сексапилните жени в България. Плеймейтката жъне овации и във „ВИП Брадър” и малцина подозират, че само преди 10 години тя е било едно напълно обикновено и скромно момиче.
 
Родената в Търговище девойка е била симпатична ученичка с хубаво тяло, става ясно от сензационни снимки от далечната 2005 г., с които „Уикенд” разполага. Минали са точно 10 години от тогава, а сякаш на фотосите са две съвършено различни жени!

Кадрите са правени от роднина на Светлана в панеления им апартамент в Търговище и с тези снимки кандидатства за еротичен модел в списание „Плейбой” през 2005 г. Тогава журналът все още е на върха и има стабилен тираж, а редакторите капризно отхвърлят дебютантката от Търговище като „недостатъчно секси”.

4 години по-късно, през 2009 г., Светлана вече идва в София и започва пътя й към пълната промяна. След поредица пластични операции, тя става направо нов човек. Избрана е за „Мис Плеймейт“ и започва да се налага като една от най-оборотните златотърсачки в столицата.

Да, на снимките Василева наистина е неузнаваема, но това повод за подигравки ли е? Не, и ако погледнем собствените си снимки отпреди 10 години…

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !