Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

IVE представя нова песен

отпечатай новината

28.09.2015 18:17 | Видян 1200 пъти

IVE представя нова песен

    Българската певица IVE, която от няколко години уверено стъпва на италианската  музикална сцена и е едно от лицата на Renilin Music Label - Италия, е готова и ще представи новата си песен “Хей ти” в нов, още по-приятен и топъл R&B вариант. Премиерата на песента и видеото към нея ще се случи на 30 септември в столичния клуб Culture beat, намиращ се в НДК, където IVE ще бъде на сцената заедно с момичешката група “Инстинкт”, част от която е и самата тя. Идеята на IVE е да съчетае бляскавата промоция на “Хей ти” с един нов музикален проект посветен и озаглавен “Инстинкт – 15 години по-късно”. Слънчева и усмихната тя с нетърпение очаква тази своя музикална среща с фенове и много приятели у нас.

   С новото си топло и непринудено звучене песента “Хей ти” става още по-близка до слушателя, а прекрасното, естествено излъчване на IVE във видеото и нейната слънчева усмивка – ще накара всеки, който я гледа да й отвърне, поне с една.

   Песента е записана в Италия, в студиото на Renilin Music Label. Текстът и музиката са на самата IVE, а аранжиментът е на Паоло Скарпино. Във вокалите участва младата певица от Италия – Алесия Д’Андреа, която се справя чудесно с българския. От няколко години Renilin и IVE, (които избират артистичния й псевдоним), работят по различни нейни авторски проекти. Един от най-големите й успехи е от 2012г, когато излиза песента „Sunlight“, с която IVE покорява италианските музикални класации, а песента е включена в няколко международни денс компилации.

  От съвсем малка IVE проявява своите музикални и театрални таланти – започва да пее в “Мечо пух”, после в група “Таласъмче”, а още 15 годишна тя, заедно с още 4 момичета създават група “Инстинкт”.

 На 30 септември в Culture beat - Марина Драгомирецкая, Весела Делчева и Ивелина Колаксъзова (IVE) ще ни върнат усмивките и спомените от онези първи, неподправени, истински трепети на младостта, които всеки от нас е изпитал. В чудесен синхрон, гласовитите момичета от “Инстинкт” отново ще ни потопят в магията на хубавата музика, представяйки най-известните си парчета в нов, акустичен вариант, а някои дори изпълнени акапелно. С тях на сцената ще бъдат още Полина Петрова (Бас китара), Стойчо Стоянов (Китара) и Лазар Бенов (Ударни).

Събитието на 30 септември в Culture beat в НДК, е с начален час 19:00ч, а входът за феновете на IVE и хубавата музика е свободен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !