Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Най-добрите рокли на Седмица на модата в Милано

отпечатай новината

29.09.2015 15:45 | Видян 1682 пъти

Най-добрите рокли на Седмица на модата в Милано

Знаменитостите от Ню Йорк залагат на добре познатите монохромни градски визии за Седмицата на модата, докато звездите в Лондон заменят летните си топове с палта на принтове и шарки, за да посещават шоутата.

Сега, когато колекцията в Милано е към своя край, е ясно, че стилът в Италия е не по-малко женствен и ексцентричен. Може да благодарите на Алесандро Микеле от Гучи за възраждането на ретро еклектиката – блузи с панделки, широки панталони, надиплени рокли – тоалети, в които бяха облечени стилните жени на първия ред. Актрисата Дакота Джонсън  се появи с винена рокля на Гучи и женствени сандали, моделът Карън Елсън беше в плисирана пола и поло, а Алекса Чунг и Беатрис Боромео се откроиха с елегантни манта.

Стилът на Наоми Кембъл и Киара обаче засенчи всички останали сред модната тълпа. Супермоделът оживи обстановката с рокля в неоново оранжево на Версаче, плътно по тялото й, докато американската поп звезда показа подкрепа към Питър Дъндас, новия творчески директор на Роберто Кавали, като се появи в бляскаво „разпокъсана” туника. Още снимки може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !