30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Деян, Джино, Иво, Кичка и Люси са новите номинирани

отпечатай новината

01.10.2015 09:13 | Видян 1488 пъти

Деян, Джино, Иво, Кичка и Люси са новите номинирани

Деян, Джино, Иво, Кичка и Люси - това са номинираните тази вечер. Кой ще си тръгне ще стане ясно в понеделник, след вота на зрителите.

Конспирация спаси Луна от номинации тази вечер във "ВИП Брадър". Фолк дивата Преслава и ММА боецът Деян Топалски бяха изловени от Големия брат, че са обсъждали кого ще посочат в предстоящите за къщата номинации.

Изненададата е голяма, тъй като вече се шушукаше за конспиративни действия в Къщата. Но феновете на риалитито смятаха, че Здравко е навивал останалите да номинират Кичка, с която са в конфликт.

Оказа се, че в разговор между Преслава и Деян те разкриват имената на Луна и Моника. Дебатът между чалга фурията и ММА боецът разтърси останалите съквартиранти, които освен че станаха свидетели на цялата беседа, ще бъдат ощетени и с 20% от бюджета им за следващата седмица заради извършеното от двамата им съквартиранти.

Но с това наказанията не свършиха. Големият брат прецени, че трябва да постави Луна и Моника под защита и певицата и моделката не могат да бъдат номинирани тази вечер. Към тях се прибавят и новите съквартиранти в къщата - певицата Кристина Димитрова и моделката Катрин Вачева, които доскоро бяха отделени в старата къща на "Биг Брадър". И актьорът Станимир Гъмов е защитен, тъй като който беше имунизиран според правилата на играта от напусналия Джорджано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !