Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Испания очарова Джена

отпечатай новината

14.11.2008 18:00 | Видян 11846 пъти | Гласували 4

Испания очарова Джена

На 8-ми ноември Джена буквално взриви публиката в Испания, където до ранни зори пя пред българската общност. Джена за първи път гостува в област Сеговия, въпреки, че е една от най-често канените изпълнителки в Испания. В безкрайна фиеста се превърна участието на Джена, а хитовете й “Омръзна ми” и “Ще те спечеля” вдигнаха всички на крака. Въпреки краткия си престой, гласовитата певица използва всяка свободна минута, за да разгледа туристическите забележителности.

Джена посети приказния замък Алказар, който разкрива изумителна гледка към града и околностите му. Великолепната готическа катедрала със своите многобройни кули, внушителна камбанария и елегантен купол също впечатли певицата.

Само седмица след гостуването си в Испания, Джена ще зарадва и приятелите на песента в страната на Микеланджело. Звездата на “Планета” ТВ е сигурна, че и в Италия градусът на купона ще бъде на ниво и че ще намери нови фенове. А за българските си почитатели, Джена подготвя нова дуетна песен с колегата си Илиян, повлияна от успеха на хита им “Слепи бяхме”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !