Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Катя от Ритон се отрече от майка си

отпечатай новината

02.10.2015 12:07 | Видян 4528 пъти

Катя от Ритон се отрече от майка си

Катя от дует Ритон тотално е зарязала майка си Лиляна и въобще не се интересува от нея. Едрогърдата звезда на естрадата не е виждала родителката си от 4 години, а от поне 15 не си говори с нея.
Срамната тайна на ритонката разкриха нейни колеги, които са останали възмутелни от поведението й на хрисима жена с морал и високи ценности.

„Тя се представя за страшно добър и мил човек, но това изобщо не е истина. Идете и проверете каква е причината да се отрече от майка си. Що за човек трябва да си, че да не можеш да намериш път към жената, която те е дарила с живот?”, питат с основание и възмущение колегите на Катя.

Те допълват, че при един от големите скандали помежду им, Катя изсъскала отровни думи, които и до днес не дават мира на старата жена: „Не желая да те видя! И на погребението ти няма да дойда!”. Майката на изпълнителката е споделяла пред свои близки, че щерка й наистина е казала това.

Майката на Катя – Лиляна, в момента живее сама в родната им къща в Дупница, след като е била изгонена от София. Тя е бивш високопоставен служител на МВР през 70-те и 80-те години на миналия век, така че сега пенсията й е висока - близо 700 лева.

Според източници на Всеки ден, родителката на Катя била категорично против кариерата й на певица в края на соца най-вече заради подмятания по адрес на дъщеря й за невиждания бюст. Тези несъответствия в мненията явно са станли ябълката на раздора, но Здравко също имал вина за развалянето на отношенията, като настроил половинката си срещу родната й майка.

Според запознати, въпреки че били на нож, майка и щерка все пак общували цивилизовано до средата на 90-те, когато настъпил окончателния крах на връзката им. Тогава причината били имоти, които фамилията получила от реституцията. Катя и Здравко се обидили, че жената не им прехвърлила някакви земи и спрели да контактуват с нея.

Факт е, че Катя никога не е говорила за майка си. Дори преди време, когато гостува в предаването „Търси се”, родителката й не се появи в предаването, каквато е практиката при другите гости.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !