Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Съпруга за пример! Луна обеща да пее на ушенце на Бойко

отпечатай новината

08.10.2015 09:56 | Видян 1575 пъти

Съпруга за пример! Луна обеща да пее на ушенце на Бойко

"Аз чета интервюта. Впечатли ме, че той каза, че живее като куче. И аз така се чувствам, заради фалиралата банка. Чувствам се като министър-председартеля на България. Той живее като куче, аз като кучка със стотиците вложители, затова нищо не ми остава, освен да му предложа брак".

Това заяви фокл певицата Луна в ефира на Нова телевизия. "Президентските избори наближават и той ще ми издигне кандидатурата", предположи тя. "Ако той все още продължава да мисли, че е човек от народа, едно обикновено момиче от Шумен, му предлагам брак. И ако аз съм избрана от Бог да вляза във вашите редици, г-н Борисов, бих дала живота си, за да видя народа на България да живее по-добре, отколкото през последните години. Ще ви пея сутрин на ушенце, ще ви величая вечер, умея и да рецитирам", обърна се певицата към премиера.

Тя се аргументира: "Животът е един и ние искаме да го живеем, така както заслужаваме. Искам хората да са усмихнати и да не се страхуват. На финала Луна благодари на Бог и на Биг Брадър". Още при влизането Луна заяви намерението си да се кандидатира за президент, а предстоящото предложение беше обявено публично. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин, така че какво по-логично от това, те да се съберат в брачен съюз.

Планът на Луна не спира до тук. Идеята ѝ е през 2016-та година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата ѝ за президент на Република България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !