Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Меган Фокс непоклатима: Подаде документи за развод

отпечатай новината

08.10.2015 11:40 | Видян 1405 пъти

 Меган Фокс непоклатима: Подаде документи за развод

Меган Фокс е непоклатима. Актрисата подаде документи за развод със съпруга си Браян Остин Грийн.

Разводите в Холивуд тази година са тема номер едно. А Меган Фокс се раздели с Браян Остин Грийн, след като "издържаха" повече от 10 години.

Меган е подала документите за развод още на 15 май, а нейни приятели казват, че Фокс и Грийн просто "не се разбират вече".

Актрисата се е фокусирала единствено към своята кариера и все по-малко време прекарвала със съпруга си, а това много му пречело на Остин Грийн. Въпреки това, американските списания съобщават, че Фокс и Грийн се развеждат в много "приятелска атмосфера".

Те уж твърдели, че и занапред ще останат приятели и ще функционират като семейство, най-вече заради децата, но мнозина се съмняват в това. Особено след последните действия на Браян.

Актьорът поиска от съпругата си издръжка, тъй като държи да му плаща поради факта, че не може да работи и вече не е известен. Грийн дори е успял да се наложи по отношение на сумата, която не е никак малка.

Това е още една причина Меган Фокс да държи на бърз развод с мъжа си. Холивудската звезда трудно понася факта, че не само семейството й се разпада, но и съпругът й я изнудва за пари.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !