Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Жана Бергендорф спи с Графа

отпечатай новината

08.10.2015 13:32 | Видян 2728 пъти

Жана Бергендорф спи с Графа

Нов скандал е на път да избухне в музикалните среди. Владимир Ампов - Графа, който от години е считан за образцов съпруг и баща, е решил да кривне от правия път и има нова изгора.

От известно време изпълнителят Владимир Ампов - Графа, който от години е считан за образцов съпруг и баща, въртял забранена любов с победителката от „Х Фактор” Жана Бергендорф и според запознати търпението на жена му Мария вече било пред изчерпване, пише „Уикенд“. Още в края на летния сезон Графа и Жана за забелязвани нееднократно в курортното селище Лозенец и според очевидци срещите им не били свързани само с професионални ангажименти. Свидетели разкриват, че преди няколко седмици червенокосата певица вдигнала грандиозен скандал на известния продуцент в популярното заведение „Хасиенда”, ситуирано на морския бряг.

Жана се появила във видимо лошо настроение и се разкрещяла на Графа, след което започнала да го налага с чантата си. Сконфузеният Ампов издърпал Бергендорф настрани и се опитал да я успокои, но безуспешно. Единственото, което постигнал било, че получил още един удар по главата от разярената певица. Засрамения Влади побързал да се изнесе от заведението, а не след дълго Жана също го последвала.

Близки на победителката от „Х фактор” докладват, че тя била хлътнал до уши по Графа и неговото нежелание да се разведе с дългогодишната си съпруга Мария я докарвало до истерия. Жана няколко пъти намеквала пред Ампов, че иска да изкарат връзката си на светло, но той не щял и да чуе за подобен развой на събитията. Баладичният изпълнител, а напоследък и успешен музикален продуцент, нямал никакво намерение да напуска жена си, а интимните си отношения с Жана възприемал по-скоро като временно увлечение.

Разочарован от постъпката й, той решил да се отдръпне от нея, с което още повече предизвикал гнева й. Изоставената любовница започнала да го заспива с обидни съобщения, които за нещастие, стигнали до очите на нищо неподозиращата Мария. Познати на популярното семейство издават, че съпругата на Графа му поставила ултиматум – или ще разкара окончателно Жана, или ще подаде молба за развод.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !