Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Луна: Чакам Бойко до неделя с най-голямата си любов

отпечатай новината

09.10.2015 09:46 | Видян 1482 пъти

 Луна: Чакам Бойко до неделя с най-голямата си любов

Вижте какво пише на блузката ми - „Луна президент". Вие преценете как ще ми говорите, но на президент се говори на „Вие". Така певицата Луна, която минава за една от най-атрактивните във „ВИП брадър", скастри тв водещата Ани Цолова в директен ефир от Къщата на риалити шоуто.

В сряда певицата „хвърли бомбата" като предложи в ефир брак на премира Бойко Борисов. Тя го призова като „човек от народа" да съберат съдбите си и да продължат заедно напред. Обеща, че всяка сутрин ще го буди с песен „на ушенце".

Луна настоя на своето: „Господин Борисов има шанс до неделя. Ние имаме нужда от неговата помощ, защото сме го подкрепяли и го обичаме. Тук разходите ни растат ежедневно, имаме нужда бюджетът ни да се вдигне поне тройно. Ние нямаме пари. Тока ни го спират. Помислете за нас, ние сме много хора, зависими сте от вас, а вие от нас. Така че помолете господин Борисов, където и да се намира, да дойде при нас или да изпрати доверено лице да ни оправи бюджета. Ще очаквам премиера с най-голямата си любов".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !