Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

D2 изнесоха първия си unplugged

отпечатай новината

20.12.2007 11:11 | Видян 1966 пъти

D2 изнесоха първия си unplugged

 D2 изнесоха първият си unplugged на17 декември в театър Българска армия. Всички приходи от концерта ще бъдат дарени за създаването на Дневен център за деца с множествени увреждания.
D2 откриха пърформънса с песента Аз и ти, следвана от акустичните версии на песните от албума 6 – Moon Shadows, Soul Divine, И пак вали, едноименната 6, In the beginning. На сцената с групата свириха американският им продуцент Лени Кордола – китара и Илиян Игнатов – китара. Митко Кърнев и Лени направиха виртуозно китарно соло, след което на сцената излязоха Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които заедно с D2 изпълниха парчето Колко си красива.
Страстите в публиката достигнаха своята кулминация със следващото съвместно изпълнение на Елица и Стоян с групата на песента Вода, представена в нов аранжимент. След края на песента публиката стана на крака, за да аплодира музикантите на сцената.
D2 продължиха шоуто с изпълнение на някои от най-големите си хитове, сред които парчетата Тук и сега, 100 години, Нямаше кой да ни каже, Някой ден. За песента  Две следи музикантите поканиха на сцената другия си специален гост - вокалистът на легендарната рок група Щурците Кирил Маричков.
След изпълнението на песента Не мога да спра да те обичам, с която D2 закриха концерта, гостите в столичния театър отново бяха на крака и аплодираха групата.
За специфичната атмосфера на сцената и въздействащата мултимедия се бяха погрижили от Арт граунд.

Концертът беше придружен от изложба-продажба на детски картини с коледни мотиви, организиран от фондация И АЗ МОГА, с която D2 работят за набирането на средства за децата с множествени увреждания.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !