Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Преслава бута Джорджано напред

отпечатай новината

12.10.2015 12:16 | Видян 1462 пъти

Преслава бута Джорджано напред

Интернет сензацията Джорджано и фолкзвездата Преслава са на път да материализират дружбата си от съвместния престой в къщата на "ВИП брадър" в музикален проект. Двамата подсказаха за намеренията си, като публикуваха обща снимка, направена след едно от участията на Преслава. Певческите умения на Джорджано, чието истинско име е Мирослав Стоянов, са поставяни под сериозна въпросителна, но никой не може да отрече неговата популярност, която расте лавинообразно.

Освен общ проект Преслава урежда и участия на Джорджано, като само в следващите седмици той има две, и двете в престижни заведения.

Преслава и Джорджано са доволни от срещата си

Самият изпълнител на "Отиваме на купон" никога не е криел пристрастията си към Преси. Далеч преди участието си във "ВИП брадър" той й посвети парчето "Тя е Преслава", което е като обяснение в любов към родената в Добрич фурия.

"Тя е най-голямата, всички я обичат, тя е Преслава", пее Джорджано с неподражаемия си стил под звуците на сръбски турбофолк.

Преслава е една от звездите на империята "Пайнер", а Джорджано вече е работил с компанията.
Той беше използван като ракета носител за изгряващата звезда Кристиана, като се включи в парчето й "Цяла нощ".

След "Вип Брадър" Джорджано си вдигна хонорара.

Джорджано определено има силно развит нюх за бизнес. Той прие да участва във "ВИП брадър" независимо от символичния хонорар, който му беше предложен от продуцентите.
В дългосрочен план това му донесе много дивиденти, тъй като след излизането си от къщата той плавно вдигна тарифата си за участие. Календарът му вече е запълнен, а Джорджи, макар и неофициално, е тръгнал на турне.

Днес звездата ще пее в Благоевград. За сряда е планирана изява в Студентски град, а през уикенда ще вдигне градуса на настроението в Плевен, където ще излезе на сцената със споменатата Кристиана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !