Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Седмицата започва с неприятности

отпечатай новината

12.10.2015 16:35 | Видян 1564 пъти

Седмицата започва с неприятности

Седмицата започва с неблагоприятни аспекти. Неприятностите може да ви връхлетят още от понеделник сутринта и една от причините за това вероятно е свързана с опозицията на Слънцето с Уран. Преди всичко това ще се отрази на бизнеса, на взаимоотношенията между акционерите и между фирми.
 
Може да се стигне до загуба на пари, предупреждава астрологът Михаил Преображенски. Пикът на неблагоприятната тенденция ще е във вторник сутринта, когато към опозицията Слънце – Плутон ще е прибави и влиянието на Луната, която ще е в Новолуние на 20 градуса във Везни, пише руският феномен в хороскопа си за сайта pro-gnosis.ru.
 
Във вторник вечер състоянието на биосферата ще се подобри, ще станем по-прагматични и спокойни. Под влияние на хармоничния аспект на Юпитер с Плутон ще се подобряват отношенията между хората и ще се решават по-лесно сложните финансови въпроси. В сряда благоприятният аспект на Луната с Марс ще засили влиянието на Юпитер – Плутон. По-лесно ще се сключват споразумения и договори, добавя Преображенски. Тези хармонични аспекти ще ни влияят до петък на обед, уточнява той.
 
В края на седмицата състоянието на биосферата ще се влоши. Неблагоприятно на партньорските отношения ще влияе опозицията на Венера и Нептун. Ще се създаде атмосфера на недоверие. Ако сте планирали тогава преговори, е по-добре да ги отложите.
 
НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Сряда, четвъртък – за Телец, Лъв и Водолей.
Петък вечер, събота, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
 
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Вторник – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.
Сряда, четвъртък, петък сутрин – за Рак, Дева, Козирог и Риби.
Събота, неделя – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !