Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави прецака малката Габи

отпечатай новината

13.10.2015 11:23 | Видян 2493 пъти

Слави прецака малката Габи

Слави Трифонов и БНТ подготвят страхотна шашма с „Детската Евровизия", научи сензационно вестник „Всеки ден" от вътрешен човек. Въпреки категоричното решение на зрителите, които изпратиха 12-годишната Габи на финала на музикалния конкурс с SMS гласуване, Дългия е решил България да бъде представена и от любимеца му - невръстния бургазлия Иван Стоянов.

Слави и компания смятат да заобиколят регламента, като изстрелят на финала на „Детската Евровизия" Габи в дует с Иван! 12-годишната Габи, която бе избрана от зрителите, ще излезе на една сцена заедно с връстника си от Бургас. Трифонов, който участваше в селекцията за конкурса, в крайна сметка е успял да набута любимеца си и той също ще се изявява по време на фестивала.

Дългия настояваше именно момчето да бъде победител, но желанието му не се сбъдна. Габи и Иван имаха равен брой точки, който се формираше на принципа 50 на 50 от вота на журито и вота на зрителите. Но победата бе за Габи, която триумфира заради по-големия зрителски вот. Въпреки това още тогава и Слави Трифонов, и музикантът от „Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото настояваха, че Иван е много по-добър от Габриела. Заради което и девойчето се разплака горко пред очите на слисаните зрители. Единствен в подкрепа на момичето бе певецът Орлин Павлов, който гласува в полза на младата русенка. От БНТ също си харесали повече Иван и били бесни на Орлин за това, че не е гласувал в негова полза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !