Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рубен Алварес идва за шоу в София

отпечатай новината

14.10.2015 11:25 | Видян 874 пъти

Рубен Алварес идва за шоу в София

Секси стюардеси и един от най-добрите диджей в света ще долетят този уикенд в София. Причината - специално парти в столичния Bedroom с участието на DiMO BG. Шоуто на Рубен ще бъде на 17 октомври, а на сцената ще му гостува ултра професионалният секси екипаж на дамската компанията на „Fly Beyond“. Хореографията на това самолетно парти е на Галя от Сатен, а дизайнер на костюмите на „стюардесите“ е Донка Боева.

Алварес е любим на родната публика, а прилагайки разнообразни ефекти, обрати и акапелна музика, той бързо достига високи позиции в чартовете на Beatport и Traxsource и в испанските и германските денс-чартове. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата върху лейбъли като Urbana Recordings и Diamondhouse Records, се превръща не само в международно име, но и в марка и еталон за качество.

Заедно с известния испанец на 17 октомври зад пулта ще бъде и българският диджей DiMO BG, с когото Рубен Алварес е работил заедно и преди. Носител на наградата Best House DJ за 2005 и 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !