Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мис Силикон 2015 залюби национал

отпечатай новината

15.10.2015 10:46 | Видян 1789 пъти

Мис Силикон 2015 залюби национал

Твърденията на Габриела Попова, че е приключила с футболистите май ще се окаже кьорфишек. Силиконката имаше връзка с играч на ЦСКА, с когото се раздели без шум и драми. „Приключих с футболистите“, заяви тога в интервю Мис Силикон.

Само преди дни обаче тя бе забелязана във ВИП ложата на стадион Васил Левски, откъдето подкрепяше националите в мача им срещу отбора на Азебрейджан.

Оказва се, че Габи е сред най-ентусиазираните фенове на представителния ни тим и е кадем на състава ни. Според непотвърдена информация има и по-специална причина за присъствието й на стадиона, а тя е новата и връзка с ритнитоковец от отбора на България.

Появата на Мис Силикон 2015 на националния стадион далеч не била първата в последните месеци, пише blife. Дали пък някой от "лъвовете" не разчита на допълнителен стимул за изявите си на терена, остава да гадаем.

Габриела успява много ловко да се измъква от въпроси свързани с личния й живот и ревниво го пази в тайна. Не остава нищо друго освен да чакаме скоро миската да стъпи „накриво“ и истината за връзката й да излезе на светло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !