Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Андреа: Моника Валериева краде мъже!

отпечатай новината

15.10.2015 16:25 | Видян 2345 пъти

 Андреа: Моника Валериева краде мъже!

Грозен скандал избухна отново между фолкфурията Андреа и бившата й най-добра приятелка Моника Валериева.

Само два дни след излизането на моделката от шоуто "ВИП брадър" Андреа не пропусна да унижи публично силиконовата изкусителка, напомняйки за афинитета на Моника към чужди мъже, видя България Днес.

"Това да откраднеш чужд мъж са комплекси. Жените, които правят подобни неща, нямат никакво уважение към себе си. Ако един мъж харесва дадена жена, той сам ще я потърси, без тя сама да му се самопредлага" - категорична е чалга изпълнителката.

Андреа още не може да прости на Валериева опитите й да се докопа до любимия на фолкпевицата Кубрат Пулев.
Главната причина Моника и чалгарката да се изпокарат жестоко и да прекратят дългогодишната си дружба е именно фактът, че моделката се е пробвала да прелъсти Кобрата, докато Андреа е била на участие в чужбина.

Разбирайки за предателството от страна на една от най-близките й приятелки, фолкпевицата завинаги е прекратила отношенията си с нея и не пропуска повод да разкрие тайни от срамното минало на Моника в публичното пространство.

Запознати издават, че именно грешната стъпка на Валериева и скандалът й с Андреа е причина чалгарката да се сдуши отново с Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !