Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Смях: България е само за смелите

Смях: България е само за смелите

Жени Калканджиева друсана в ефир

отпечатай новината

16.10.2015 15:26 | Видян 2717 пъти

Жени Калканджиева друсана в ефир

Жени Калканджиева се изложи отново. Брюнетката бе коментатор по време на лайфа на "ВИП Брадър". Тя, заедно с Иван Ласкин, Антония Петрова и Евгени Минчев, имаха за задача да обсъдят поведението на съквартирантите в Къщата.

Впечатление направи държанието на Жени. За пореден път тя прояви агресия, а коментарите й бяха повече от възмутителни. Дори Евгени Минчев, който седеше до екс миската се притесни. Той гледаше да не взима много участие и да не се меси, за да не отнесе някоя ругатня от Калканджиева.

Първоначално мнозина помислиха, че Евгения е пияна. Калканджиева има проблем с алкохола от години и това не е тайна за никого. Това си пролича и в миналогодишния сезон на "ВИП Брадър", когато тя участва в шоуто заедно със съпруга си Тачо. Тогава брюнетката често надигаше чашката. Случеше ли се това тя буквално побесняваше и започваше да сипе ругатни срещу съквартирантите си, като не подбираше дали са мъже или жени.

Според в. "Всеки ден" обаче Калканджиева е била и дрогирана. Изданието твърди, че по време на рекламните паузи Евгения е шмъркала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !