Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Куини прежали Джизъса

отпечатай новината

19.10.2015 11:36 | Видян 2088 пъти

Куини прежали Джизъса

Студентката по архитектура Куини-Алис Николова вече напълно е забравила за авантюрата си с футболиста Благой Георгиев. Двамата скъсаха през април тази година след страстен романс.

Хубавицата се е отдала на бурен студентски живот и не спира да обикаля нощните заведения. Снощи тя се появи в популярен столичен клуб, като обра погледите с кожена черна рокличка.
Куини бе изцяло в женска компания, която празнуваше рожден ден. Бившата на Благо заложи на бяло вино и редбул, а усмивката не слизаше от лицето й. Според запознати в момента тя няма сериозен приятел, но депресията й по Джизъса е напълно отминала.

Георгиев се ожени миналия месец за чеченката Есмер, като това е първият му брак. Точно преди година по това време той си лягаше до 18-годишната моделка от "Визаж" Куини. Нейните родители обаче така и не приеха връзката й.

Дългокосата красавица вече не стъпва в заведението, в което се е запознала с набожния играч. Тя се зарекла пред приятелките си, че никога повече няма да си хване гадже футболист.

Източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !