Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Анджелина Джоли бясна на Брад!

отпечатай новината

20.10.2015 10:42 | Видян 1793 пъти

Анджелина Джоли бясна на Брад!

Анджелина Джоли откровено признава, че отношенията й с Брад Пит понякога не са розови, така че трябва да се правят необходимите компромиси. Въпреки това, когато става дума за отстъпки, Джоли със сигурност не толерира и флиртовете с други жени.

Американските таблоиди разкриват, че актрисата е била много категорична за това какво мисли за колежката си Сиена Милър.

Пит, който в момента играе в лентата "The Lost City Of Z", в който участват Сиена и Робърт Патинсън, искал да посети снимачната площадка в Ирландия, но не е получил разрешение от съпругата си.

„Тя беше категорична! Директно му каза: "Няма да отидеш". Постоянно слуша Брад докато говори за Сиена още от началото на август“, разкрива източник, близък до актрисата.

Пит й казал, че трябва да си върши работата, след което са имали тежка разправия и въобще не са говорили на следващия ден.

Сиена Милър е трън в очите на Джоли, защото навремето и самата Анджелина е била с нейния характер. Фактът, че актрисата не страда от задръжки, сериозно я притеснява, след като самата тя на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" открадна Брад от Дженифър Анистън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !