Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Деси Слава заби младо гадже

отпечатай новината

20.10.2015 14:10 | Видян 2993 пъти

Деси Слава заби младо гадже

Фолкпевицата Деси Слава има връзка с младежкия олимпийски шампион по бокс Благой Найденов. Двамата са заедно отскоро, като любовната искра пламнала между тях по време на участие на изпълнителката в столична дискотека.
Певицата и спортистът започнали да си пишат често и накрая се срещнали. Неприятното е, че по това време Благой имал връзка с популярна столична хубавица, но не се посвенил да й изневери. Запознати споделят, че не го правел за пръв път, като преди това отново изневерил на приятелката си с плеймейтката Гентиана Халити, съобщава "България Днес".

Любопитното е, че между Деси Слава и Благой има 17-годишна разлика във възрастта - тя е на 36, а той само на 19 години. Още по-интересно е, че боксьорът е само с 5 години по-голям от 14-годишния син на фолкпевицата - Майки.

Деси Слава е известна със страстта си към млади момчета, като в продължение на няколко години ходеше с далеч по-младия от нея ММА боец Светлозар Савов. Сред раздялата им изпълнителката призна, че й е тежко, но вероятно страданието й не е продължило много дълго.

Новото й гадже Благой Найденов от една от най-големите надежди на българския бокс стигна до етап в кариерата си, в който не излиза на ринга. Олимпийският шампион за младежи получи жестоко наказание от Българския професионален боксов съюз. Оттам отредиха боксьорът да не се състезава в продължение на 9 месеца, като това е най-тежката санкция, налагана у нас. Причината е опит за манипулиране на резултат от мач.

Така през последните месеци Найденов присъства в медиите повече с жените около себе си, отколкото с успехите в мъжкарския спорт.
"Не е хубаво да имаш връзка в моментите, в които градиш кариерата си. Не можеш да мислиш и за двете неща. Има време за жени. Предпочитам добро и свястно момиче. Манекенките и разните плеймейтки са хубави и харесвани жени, но за сериозна връзка не стават", коментира преди време Благой. В действителност обаче той често може да бъде забелязан да обикаля из столичните дискотеки и изобщо не страда от липса на женско внимание.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !